Beauty, style & cool stuffqqq

Concurs Clarins!

concurs-clarins

Inscrie-te la CONCURS si poti castiga doua produse de machiaj din colectia Lady Like, de la Clarins: un blush delicat si o baza de fixare a fardurilor.

Asa cum pentru ten exista un produs magic, care face ca fondul de ten si pudra sa ramana intacte, la fel exista unul dedicat pleoapelor – Instant Light Eye Perfecting Base, care ajuta fardurile sa-si pastreze textura si culoarea pe care ai obtinut-o imediat dupa aplicare. In plus, netezeste, uniformizeaza si revitalizeaza pleoapele.

Si cum niciun machiaj nu e complet fara putin fard de pometi, am pregatit pentru tine Blush Prodige, in nuanta Tawny Pink. Ca o atingere fina, acest blush asigura culoare, luminozitate si stralucire pomentilor.

Daca te-am facut curioasa, urmatorul pas este sa te inscrii la concurs.

Trebuie sa dai like paginii Magic Bling by Raluca Cristea, share public concursului si sa raspunzi la intrebarea: “Care sunt produsele de machiaj care nu-ti lipsesc din trusa de machiaj?”

Astept raspunsurile voastre pana pe 21 septembrie. Castigatoarea va fi anuntata pe 22 septembrie.

6 Comments

 1. Monica Daliu's Gravatar Monica Daliu
  16/09/2014    

  Esentiale in trusa de machiaj sunt din punctual meu de vedere fondul de ten, pudra pentru fixarea fondului de ten si matifiere, blush-ul, mascara si un lip gloss. Cu acestea m-as descurca fara problem si nu ma pot lipsi de ele!

 2. Milita Petre's Gravatar Milita Petre
  17/09/2014    

  Fondul de ten, blush-ul, mascara si un ruj! Sunt produsele pe care le folosesc pentru un machiaj natural, zilnic!

 3. Stefana Malureanu's Gravatar Stefana Malureanu
  18/09/2014    

  De obicei nu ies din casa fara putin machiaj, asa ca nu imi lipsesc din trusa: fond de ten, pudra, blush, creion khol, mascara si gloss. https://www.facebook.com/george.ionescu.9028/posts/1525004211066502

 4. Ionica Daliu's Gravatar Ionica Daliu
  19/09/2014    

  Eu folosesc un BB Cream si un ruj in cele mai multe zile, sunt dependenta de ele.

 5. 20/09/2014    

  Mascara, creionul si balsam de buze 🙂

 6. Alina Popescu's Gravatar Alina Popescu
  21/09/2014    

  Nu am foarte mult timp pentru machiaj, asa ca de multe ori renunt la anumiti pasi, dar din trusa mea nu lipsesc niciodata mascara pentru volum, blush si un ruj rosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *