Beauty, style & cool stuffqqq

Pentru un adevarat gentleman

barba1

Gustul subtil pentru lucruri frumoase si bunele maniere sunt, probabil, cateva dintre secretele unui gentleman. De asemenea, o barba ingrijita spune multe lucruri despre atitudinea unui gentleman, iar Givenchy vine in sprijinul tau cu Gentlemen Only Barber Edition – un set incantator care contine o apa de toaleta neo-aromatica, cu accente lemnoase, si un balsam dupa ras cu o textura lejera si delicata.

Asemenea unei perechi de pantofi sau a unui costum impecabil, o barba perfecta ofera getlemanului care o poarta un mod de a-si afisa libertatea, personalitatea si eleganta. Givenchy vine in sprijinul acestei idei si iti dezvaluie 10 trucuri care te vor ajuta sa arate mereu impecabil:

1. Barbiereste-te dupa ce faci baie (apa fierbinte iti va face pielea supla si va alungi barba) si inainte de a manca (pentru a evita riscul de iritatie si roseala datorita afluxului sangvin din timpul mestecatului).

2. Foloseste un pamatuf pentru a indrepta barba si a facilita barbieritul.

3. Exfoliaza-ti tenul saptamanal, seara, inainte de culcare, pentru a elimina celulele moarte si pentru a stimula cresterea barbii.

4. Foloseste un produs de barbierit cremos, pentru ca ofera o protectie ridicata si o textra bogata. Spuma ajuta chiar si cele mai dese barbi sa fie mai moi si asigura un barbierit placut.

5. Dupa ce te-ai barbierit, aplica putin balsam Gentlemen Only care calmeaza pielea si hraneste in profunzime barba.

6. Tunde-ti barba cel putin o data pe saptamana folosind o foarfeca sau un aparat de tuns. O data pe luna e ideal sa mergi la un barbier profesionist.

7. Spala-ti barba la fel de des ca si parul, cu un sampon pentru volum, pentru a o face sa para mai deasa si stralucitoare.

8. Piaptana-ti barba zilnic cu un pieptene din keratina (niciodata din plastic).

9. Foloseste zilnic o pudra care iti face  barba matasoasa.

10. Parfumeaza-ti barba. Efectul va fi wow atunci cand iti vei saruta apropiatii cu tandrete.

Setul Gentlemen Only Barber Edition, de la Givenchy este  disponibil exclusiv in magazinele Sephora (367 lei).

barba2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *