aniversare-lancome-80-ani

In urma cu 80 de ani, pe 21 februarie, Armand Petitjean a creat minunatul brand Lancome, care a facut fericite femei din intreaga lume. Viziunea acestuia era ca frumusetea este ceva care emana fericire, lumineaza si confera incredere.

De la legendarul L’Absolu Rouge (ruj pe care eu l-am avut intr-o nuanta de rosu intens si l-am purtat pana la epuizare), la palete de farduri si mascara care iti evidentiaza privirea, Lancome a desenat frumusetea prin culoare. Simturile ti-au fost acaparate de parfumuri seducatoare, care au elogiat feminitatea, precum Tresor sau La vie est belle (un parfum pe care si faimosul parfumier Alberto Morillas mi l-a remarcat),  iar tenul ti-a fost mangaiat si rasfatat de produse inovatoare precum Advanced Genifique si Absolue l’Extrait.

Nu in ultimul rand, Lancome aminteste de frumoasele sale ambasadoarele care radiaza de frumusete si emana incredere in fortele proprii. Printre acestea se numara numara Isabella Rosselini, Julia Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz, Lupita Nyong’o, Lily Collins si Alma Jodorowsky.