morning-coffee

Pasiunea pentru masini si studiile de specialitate in domeniul “car design” sunt doua elemente esentiale care l-au ajutat pe Adrian Mitu, detinatorul brandului Aquarelief, sa-si implineasca visul.

In mod frecvent, acuarela si lutul sunt doua dintre tehnicile utilizate in realizarea lucrarilor sale, dar intr-o dimineata i-a venit o idee absolut geniala. In timp ce isi bea cafeaua, a vazut o schita ratacita pe birou si s-a gandit ca n-ar fi rau sa-i dea putina viata. N-a ezitat si a inmuiat pensula in ceasca, iar rezultatul a fost uimitor. De atunci, a decis sa-si inceapa fiecare dimineata colorand cu cafea o masina emblematica. Practic, asa a luat nastere The Morning Coffee – „Cars fueled with coffee”, o colectie inedita care insumeaza peste 300 de picturi.

Pe mine m-a cucerit de la primul click pe pozele din atasamentul cu invitatia la prima expozitie care a avut loc la Bucuresti, la EliteArt Gallery, intre 20-30 iunie. Printre lucrarile sale regasesti modele care faceau furori in anii ˈ60 precum Porsche 911, Alfa Romeo Giulieta, Jaguar E-Type, Fiat 500, BMW E9, Mercedes-230 ’’Pagoda’’, dar si nostalgicele Dacia 1300 , Dacia 1100 sau vestitul Aro IMS.

Si pentru ca prima expozitie a fost un real succes, in perioada 15 august-1 septembrie iubitorii de masini si arta din 5 cele mai importante orase ale tarii se mai pot bucura de creatiile lui Adrian. Weekendul acesta a fost dedicat Constantei. Urmeaza Brasov, (20-22 august), Sibiu (23-25 august), Cluj (26-28 august) si Timisoara (30 august-1 septembrie).

car-1

car