narcisoPrimul meu contact cu universul parfumat Narciso Rodriguez a avut loc in 2007, in Sephora de pe Champs-Elysees, unde mi-am petrecut cateva ore bune in compania parfumurilor si cosmeticelor. Trebuie sa recunosc ca m-am indragostit iremediabil de prima aroma semnata Narciso Rodriguez –For Her, si, la fel de mult, m-au atras si urmatoarele lansari. Pur si simplu, au ceva aparte.

“Mi-am dorit sa creez o aroma extrem de sexy, care sa intoarca capetele tuturor barbatilor”, spune Narciso Rodriguez despre cea mai noua lansare parfumata – Narciso. Este o aroma intriganta, duala, care inspira putere si vulnerabilitate, rafinament si simplitate. Moscul, semnatura-cheie a aromei, este imblanzit de caldura si senzualitatea ambrei, iar amestecul de vetiver, lemn alb, cedru, gardenie si trandafir bulgaresc, completeaza indrazneata compozitie olfactiva.

Doua dintre voi pot fi norocoasele castigatoare ale apei de parfum Narciso by Narciso Rodriguez!

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati Like paginii de facebook Magic Bling by Raluca Cristea, Share postului de CONCURS si sa scrieti pe Facebook sau blog ce note vi se par voua sexy, in perioada 1-7 decembrie. Pe 8 decembrie voi dezvalui catre cine se vor indrepta cele doua parfumuri. Mult succes!