800x500-px

Parfumurile de la Bvlgari au ceva aparte. Am fost vrajita de fiecare picatura din apa de parfum Omnia Crystalline, iar acum folosesc fara incetare noua bijuterie aromata – apa de toaleta Aqva Divina. Ambalajul sub forma unei perle pretioase care isi face aparitia dintr-o scoica, te duce imediat cu gandul la o esenta cu note marine.

Inspirat de frumusetea si stralucirea zeitei Venus, Aqva Divina  este o apa de toaleta usor sarata care aminteste de vara, mare, soare. Fiecare pulverizare te face sa vizezi tot mai mult si mai mult la vacanta. Pentru notele de top, maestrul parfumier Alberto Morillas a combinat note proaspete de bergamota cu energizantul ghimbir roz. Apoi, inima parfumului dezvaluie o atingere delicata si eleganta de magnolie. Dupa ceva timp, vei simti elixirul senzual de ambra, invaluit intr-o textura satinata de ceara de albine, care-i confera o fateta neasteptata.

Mai jos, poti vedea spotul video avandu-i ca protagonisti pe frumoasa Magdalena Frackowiak si pe ultra-sexy Jon Kortajarena.