kerastase

In medie, la nivelul capului, avem intre 100.000 si 140.000 de fire de par. Pentru a contribui la inmultirea acestora, dupa 10 ani de cercetare, a luat nastere gama de produse Densifique, de la Kerastase, care promite sa stimuleze cresterea datorita moleculei Stemoxydine. Aceasta are la baza o combinatie de vitaminele B6 (contribuie la cresterea parului), B5 (reduce caderea parului si ajuta la reglarea sebumului) si B3 (cu proprietati fortifiante) si un polimer care are capacitatea de a invalui instantaneu firul de par si de a-l face mai puternic si mai dens.

Gama contine sase produse care vor transforma vizibil parul fin. Pe langa mai mult volum si suplete, produsele au ca bonus o aroma senzuala (creata de parfumierul Dominique Gindre), care contine un mix de note florale, ambra si lemn. Poti incerca samponul, masca, concentratul, boosterul, tratamentul pentru masajul scalpului si spuma texturizanta, iar daca daca te numeri printre cele cu parul fin vei simti diferenta.

Produsele sunt dedicate tuturor tipurilor de par si pot fi folosite si pe scalpul sensibil, datorita formulei fara parabeni.

densifique