deschidere

Saptamana aceasta, miercuri, a avut loc lansarea parfumului Ever Bloom, de la Shiseido. Atat aroma, cat si ambalajul vin cu o total alta abordare fata de linia cu care eram obisnuita.

Parfumul a avut ca sursa de inspiratie o fotografie alb-negru cu o camelie, surprinsa in 1940 de lentila aparatului foto al lui Roso Fukuhara, fiul creatorului brandului Shiseido si noul faimos artist. Camelia este considerata o floare care emana frumusete si delicatete, care, la fel ca si o femeie, te poate captiva instant si iti poate ramane in memorie pentru totdeauna.

Creatie a parfumierului Aurelien Guichard, Ever Bloom dezvaluie o esenta florala luminoasa, cu acorduri de mosc, care lasa in urma o prospetime senzuala. “Mi-am imaginat o inima florala simpla si naturala. O floare abstracta pe care nu o poti identifica in intregime, o floare cu un exterior blurat. Un lichid matasos si delicat care invaluie pielea. Inainte de toate, am cautat o aroma pe care o emana gatul unei femei, care sa fie foarte pura si proaspata”, spune parfumierul.