burberry

O lansare cu adevarat inedita a avut loc saptamana trecuta, atunci cand parca ploaia londoneza s-a mutat la Bucuresti si a adus cu ea noua aparitie olfactiva feminina My Burberry, de la Burberry. Creatie a lui Christopher Bailey (Chief Creative si Chief Executive Officer al casei de moda Burberry) si a parfumierului Francis Kurkdjian, My Burberry reprezinta chintesenta clasicului trench britanic.

Si asta o poti observa de indata ce vei descoperi eleganta sticla in nuanta mierii, legata manual cu o funda din gabardina (materialul din care e creat trench-ul, inventat si patentat de Thomas Burberry, in 1880), al carei capac aminteste de nasturii realizati din corn de capra. Dupa o analiza amanuntita, nu am rezistat tentatiei de a-l incerca pe piele si recunosc ca a reusit sa ma cucereasca instant. La inceput si-au facut aparitia notele de frezie si bergamota, urmate de cele de geraniu si gutuie coapta, pentru ca in final sa fiu acaparata de dulceata trandafirului de damasc, al celui de mai si paciuli.

“My Burberry este personificarea brand-ului in materie de aroma, design si atitudine. Un parfum care isi are sursa de inspiratie in iconicul trench trebuie sa fie exceptional in toate modurile posibile!”, spune Christopher Bailey, iar parfumierul Francis Kurkdjian completeaza: “Am creat un parfum floral ce va acompania perfect trench-ul Burberry”.

Nu in ultimul rand as vrea sa-ti mai dezvalui un secret… iti poti inscriptiona sticla de parfum cu intialele tale sau ale persoanei careia doresti o oferi, prin serviciul de monogramare pus la dispozitia ta pe www.burberry.com sau in magazinele selectionate, din intreaga lume.

Inca ceva! Poti gasi apa de parfum My Burberry si in flagship store-ul Burberry din strada Luterana, nr. 2, cu preturi cuprinse intre 320 lei (30 ml), 447 lei (60 ml) si 635 lei (90 ml).

burberry-sticla

Foto: @Copyright Burberry/Testino