dior-journey

Pana pe 5 octombrie  Douglas si casa Dior te invita in Promenada Mall sa iei parte la o calatorie de neuitat in lumea frumusetii.

Eu n-am rezistat unei asemenea provocari si am decis sa ma rup de agitatia cotidiana timp de o ora si jumatate si sa ma bucur de rasfatul unei adevarate dive.

Prima oprire am facut-o in zona dedicata tenului, unde, dupa o diagnoza a pielii, specialistul Dior mi-a recomandat produsele potrivite, pe care le-am si testat. Am fost demachiata cu apa micelara Demaquillante Express, apoi a urmat crema de zi Capture Totale Dream Skin, iar pentru zona din jurul ochilor crema Hydra Life. Texturile fine si mini-masajul mi-au oferit relaxarea de care aveam atata nevoie si mi-au asigurat pregatirea pielii pentru etapa urmatoare – sedinta de machiaj.

Make-up artistul Dior, Adriana Haloiu, inceput prin a-mi aplica baza de machiaj (Star 020) si pudra libera (001). Pe pleoape s-a jucat cu farduri din paleta 5 Couleurs in nuanta 096, iar la final a aplicat mascara Diorshow. Machiajul a fost finalizat prin colorarea delicata a buzelor cu Rouge Dior in nuanta 468.

Nu aveam cum sa ratez zona dedicata parfumurilor si, dupa ce am testat J’Adore, am aflat ca poti personaliza prin gravare toate produsele de parfumerie Dior.

Si cum niciun rasfat nu e complet fara o manichiura impecabila, dupa ce privirea mi-a fost acaparata de o multitudine de culori, m-am decis asupra nuantei hot a acestei toamne– Massai (Dior Vernis).

Daca vrei sa te bucuri si tu de o experienta marca Dior, trebuie sa mergi in magazinul Douglas din Promenada Mall sau sa suni la 021 794 24 05 pentru a-ti face o programare.

In plus, astazi, 3 octombrie, intre 13:30 – 17:00, are loc finala concursului si programului educational Dior Make-up Masters la Douglas, asa ca poti asista la evenimentul de desemnare  a celui mai bun specialist in arta machiajului din lantul de magazine Douglas.