500x500-px

Nu stiu daca in viata de zi cu zi exista cuplul perfect, dar stiu ca exista parfumuri care pur si simplu se potrivesc perfect personalitatii tale. Daca nu ai incercat primele variante Burberry Brit Rhythm (Burberry Brit Rhythm For Women a fost lansat in ianuarie 2014, iar Burberry Brit Rhythm For Men in 2013), te provoc sa le testezi pe cele nou lansate: Burberry Brit Rhythm – apa de toaleta florala, pentru noi, femeile, si Burberry Brit Rhythm – apa de toaleta intensa pentru barbati (in cazul in care vrei sa-i faci o surpriza iubitului tau).

Apa de toaleta florala emana senzualitate si surprinde cu notele sale fructate.  Este un amestec proaspat de lamaie siciliana si portocala, acaparat de note intoxicante de iasomie egipteana, floare de lotus si liliac. Printre notele de baza vei simti lemnul ambrat, lemnul uscat si moscul care confera parfumului un final senzual.

Varianta intensa a apei de toaleta are un miros carnal si emana un acord masculin de piele. Notele condimentate de pelin, seminte de chimen si ulei de piper se amesteca cu o puternica inima de ambra, piele si patchouli. La final, te acapareaza aroma cashmeranului, lemnului de guaiac si a boabelor de tonka.

Campania de promovare ii are ca protagonisti pe actrita Suki Waterhouse si muzicianul britanic George Barnett, amandoi purtand jachete din piele, din colectia Burberry Brit.