concurs

Pe final de luna, te invit sa te inscrii la un concurs parfumat. De data asta, provoc atat fetele, cat si baietii, pentru ca am pentru voi doua parfumuri: o apa de toaleta L’Eau d’Issey City Blossom, 50 ml, si o apa de toaleta Nuit D’Issey Expedition Austral, 75 ml.

Primul parfum L’Eau D’Issey dedicat doamnelor, de la Issey Miyake, a aparut in 1992 si a atras atentia cu mireasma sa primavaratica. In acest sezon, te poti bucura de apa de toaleta L’Eau d’Issey City Blossom, creata de parfumierul Alberto Morillas. Buchetul sau floral este presarat cu accente fresh de piper roz, citrice, note captivante de cedru alb si mosc alb, care-i confera un farmec aparte. „Am o admiratie pentru L’Eau d’Issey, si, in timp ce am depasit barierele crearii unei reintrepretarii temporale ale acestuia, am cel mai mare respect asupra valorilor care s-au transmis de la crearea sa“, spune Morillas.

Desi nu folosesc parfumuri cu aroma masculina, imi place sa fiu la curent cu toate noutatile si sa le testez pe blotter. Pe Nuit d’Issey l-am descoperit in 2014 si mi s-a parut ca are ceva aparte, hipnotizant. Anul acesta, poti testa o reinterpretare interesanta a acestuia, care te duce cu gandul la pamanturi nelocuite, batute de vant, unde se gasesc celebrii copaci gigantici ai padurilor sudice. Este vorba despre apa de toaleta Nuit D’Issey Expedition Austral, a carei compozitie este semnata de Loc Dong. „Am vrut sa recreez o prospetime inghetata, misterioasa si atractiva a momentelor pretioase, atunci cand cerul este brazdat de benzi de lumina sclipitoare, cand lumina inceteaza sa mai vina doar de la aurora boreala. Prospetimea intepatoare care cuprinde corpul si natura este oferita de lamaia combinata cu coriandru condimentat. Mai regasim si amareala gentianei, cu florile sale de un albastru intens care reamintesc de cerul acestei regiuni. Am dorit mirosul padurii inghetate, o supradoza de lemn ambrat si explozii de vetiver care sa patrunda nasul. Am avut nevoie de un instrument vizual, de aceea, peste tot in jurul meu, am lipit fotografii ale acestor tinuturi pierdute, maturate de vant si inghetate, pe care mi le imaginam la Polul Sud“, spune parfumierul.

Pentru a te inscrie trebuie sa dai Like&Share public postarii CONCURSULUI pe Facebook si sa raspunzi la intrebarea: „Care este orasul tau preferat?“ (pe blog sau Facebook). Poti face asta in perioada 22-29 martie, iar cei doi castigatori vor fi alesi prin intermediul random.org si anuntati pe 30 martie. Succes!