deschidere

Mai mult ca sigur ati auzit de produsele de machiaj Deborah Milano, iar daca nu, va voi face eu cunostinta cu ele. Deborah Group a fost infiintat in 1903, este o afacere de famile, momentan ajungand la a patra generatie. Primele produse au fost lansate in anul 1962, in Milano, moment in care primul aplicator automat de mascara a aparut la rafturi, luand cu asalt piata cosmeticelor.

Mai tarziu, in 1970, produsele de machiaj Deborah Milano au inceput sa-si faca aparitia pe podiumurile de prezentare ale principalilor designeri de moda italieni, iar brandul a fost promovat de actrite precum Sydne Rome si Dalila Di Lazzaro, dar si de supermodelele Renee Simonsen, Monica Schnarrer si Kristen Allen.

Pe la mijlocul anilor ’70, brandul adauga sigla cu inconfundabila floare cu patru petale, simbolizand cele patru linii de producţie. Tot in aceasta perioada, Deborah Milano lanseaza si primul sau ambalaj rosu emblematic. Anul 1991 a adus in lumina reflectoarelor linia de ingrijire a pielii – Bioetyc, combinatia perfecta intre natura si cercetarea stiintifica.

In 1997, Deborah a devenit sponsorul oficial al concursului Miss Italia, cel mai important concurs de frumusete din Italia. Apoi, in 2006, grupul Deborah se extinde, facandu-si aparitia linia pentru ingrijirea unghiilor – Deborah Nailspace. Patru ani mai tarziu, in 2010, liniei de ingrijire a pielii i se adauga gama pe baza de acid hialuronic – DERMOLAB.

Daca te-am facut suficient de curioasa, mai jos, gasesti cele mai  HOT bestsell-uri Deborah Milano:

– Mascara 24 ORE ABSOLUTE VOLUME confera genelor acel aspect de „gene false”. Combinatia de polimeri flexibili, formatori de pelicule, asigura rezistenta si o  culoare intensa.

mascara

– Rujul MILANO RED are o  formula inovatoare care ofera buzelor senzatia de confort si hidratare intensa. Este imbogatit cu praf de rubin, asigurand o culoare intensa si stralucire. In plus, are un parfum delicat de violete si SPF 15.

ruj

– Fardul de pleoape HI-TECH TRIO contine trei nuante usor de combinat, cu o formula de aplicare atat uscata, pentru un machiaj rafinat, cat si umeda, pentru unul intens.

fard

– Fondul de ten DD DAILY DREAM este un produs “all-in-one” recomandat femeilor de peste 30 de ani, care acopera si ascunde imperfectiunile, hidrateaza  in profunzime si protejeaza pielea, conferindu-i un aspect mai tanar.

f-de-ten