deschidere

Stiai ca… M.A.C. (Make-up Art Cosmetics) a fost fondat in 1984, in Toronto, de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti?

In prima faza, am luat cunostinta cu brandul prin intermediul revistelor din afara si a make-up artistilor cu care colaboram pentru sedintele foto de beauty. Din fericire, brandul a aparut si la noi in tara si, de atunci, eyelinerul-fluid, gloss-urile din gama Lipglass si blush-urile s-au transformat in tentatii permanente.

M.A.C. se poate lauda cu mai mult de 1.400 de locatii, in peste 70 de tari din lume, la noi in tara deschizandu-se recent cel de-al saptelea magazin, in Palas Mall, din Iasi. Lansarea s-a derulat sub conceptul international „Art of the Lip“, in acord cu linia colorata si plina de viata a brandului. Invitatii s-au bucurat de sesiuni de make-up profesionist, caricaturi funny ale buzelor, fotografii cu recuzita „Art of the Lip“ si de un concert live Mood Indigo Duo.

1

Motto-ul brandului este „All races, all sexes, all ages“ si reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Iar acestea se pot observa si in colectia de machiaj din acest sezon– Haute Dogs, in tonuri calde de crem, bej si maro. Tu ai testat-o?

2