chanel-open

Mereu am fost fascinata de meticulozitatea si frumusetea cu care Chanel prezinta fiecare colectie de machiaj. Aceasta toamna este dedicata poeziei, pe care Gabrielle Chanel o iubea atat de mult. Colectia Etats Poetiques este un melanj de culori romantice, intense si delicate, care reflecta in acelasi timp tandrete si pasiune.

Paleta de culori pentru pleoape este dominata de diferite tonuri de roz, cu texturi pale sau stralucitoare. Poti alege intre farduri monocrome (Ombre Essentielle) si caseta Les 4 Ombres Poesie care te rasfata cu doua nuante deschise, satinate, de bej si roz subtil, si doua mai inchise (maro-roscat si violet-pruna) care te ajuta sa creezi acel smoky efect. Pentru mai multa definire a pleoapelor, poti testa eyelinerul Ecriture de Chanel disponibil in doua nuante: negru si maro.

1

Buzele sunt rasfatate cu aceleasi tonalitati de culoare, de la gloss-uri cu particule stralucitoare (Levres Scintillantes), la rujuri cu texturi lucioase (Rouge Coco Shine).

ruj-chanel

Pentru pometi, vei gasi in aceasta colectie o nuanta subtila de roz (Joues Contraste-Innocence) care exprima emotii ascunse si se armonizeaza perfect cu tonurile pe care aceasta colectie le propune pentru colorarea buzelor.

blush-chanel

Lookul este completat de trei lacuri de unghii (Le Vernis) care penduleaza intre un amestec tulburator de gri cu albastru, roz pal si o textura perlata cu multiple fatete.

2