barba1

Gustul subtil pentru lucruri frumoase si bunele maniere sunt, probabil, cateva dintre secretele unui gentleman. De asemenea, o barba ingrijita spune multe lucruri despre atitudinea unui gentleman, iar Givenchy vine in sprijinul tau cu Gentlemen Only Barber Edition – un set incantator care contine o apa de toaleta neo-aromatica, cu accente lemnoase, si un balsam dupa ras cu o textura lejera si delicata.

Asemenea unei perechi de pantofi sau a unui costum impecabil, o barba perfecta ofera getlemanului care o poarta un mod de a-si afisa libertatea, personalitatea si eleganta. Givenchy vine in sprijinul acestei idei si iti dezvaluie 10 trucuri care te vor ajuta sa arate mereu impecabil:

1. Barbiereste-te dupa ce faci baie (apa fierbinte iti va face pielea supla si va alungi barba) si inainte de a manca (pentru a evita riscul de iritatie si roseala datorita afluxului sangvin din timpul mestecatului).

2. Foloseste un pamatuf pentru a indrepta barba si a facilita barbieritul.

3. Exfoliaza-ti tenul saptamanal, seara, inainte de culcare, pentru a elimina celulele moarte si pentru a stimula cresterea barbii.

4. Foloseste un produs de barbierit cremos, pentru ca ofera o protectie ridicata si o textra bogata. Spuma ajuta chiar si cele mai dese barbi sa fie mai moi si asigura un barbierit placut.

5. Dupa ce te-ai barbierit, aplica putin balsam Gentlemen Only care calmeaza pielea si hraneste in profunzime barba.

6. Tunde-ti barba cel putin o data pe saptamana folosind o foarfeca sau un aparat de tuns. O data pe luna e ideal sa mergi la un barbier profesionist.

7. Spala-ti barba la fel de des ca si parul, cu un sampon pentru volum, pentru a o face sa para mai deasa si stralucitoare.

8. Piaptana-ti barba zilnic cu un pieptene din keratina (niciodata din plastic).

9. Foloseste zilnic o pudra care iti face  barba matasoasa.

10. Parfumeaza-ti barba. Efectul va fi wow atunci cand iti vei saruta apropiatii cu tandrete.

Setul Gentlemen Only Barber Edition, de la Givenchy este  disponibil exclusiv in magazinele Sephora (367 lei).

barba2