2

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem cat mai multe momente de rasfat, iar in acest sens iti propun sa participi la un concurs care sa te faca sa te bucuri la maximum de acest privilegiu.

Poti castiga 1 voucher la Heaven Beauty&Wellness Studio, din Bucuresti, care include spalatul parului, masaj capilar, tuns, coafat, manichiura semipermanenta termica, masaj facial antistres si pensat.

Heaven Beauty&Wellness Studio este un salon cochet, primitor, care te intampina cu produse profesionale si servicii  destinate femeilor moderne, care apreciaza evolutia si inovatia in materie de beauty&wellness. Eu m-am lasat pe mana specialistilor si am testat o manichiura cat se poate de interesanta – manichiura semipermanenta termica. Desi a trecut o saptamana si ceva de cand am incercat-o, inca ma surprind nuantele care apar odata cu schimbarea temperaturii. Atunci cand am mainile calde, unghiile se coloreaza in roz, iar pe masura ce se racesc devin mov.

Poti fi si tu una dintre rasfatate daca dai like paginii de facebook Magic Bling by Raluca Cristea si share public al acestui concurse si like&share paginii de facebook Heaven Beauty&Wellness Studio.

Poti face asta pana pe 29 octombrie 2014.

Castigatoarea va fi anuntata pe 30 octombrie 2014.

Mult succes!