plaja

Nu cred ca e greu sa-ti dai seama ca sunt innebunita dupa mare si ca incerc sa ma bucur la maximum de fiecare calatorie care o implica. Ultima escapada a dat putin de furca picioarelor mele, in incercarea mea de a descoperi cat mai multa fauna in jurul stancilor.

Dupa o plimbare relativ lunga pe plaja, bineinteles, fara papuci, ca doar trebuia sa simt nisipul si apa, am ajuns la stancile pe care le vizasem de la distanta. Ce nu am luat in calcul, a fost faptul ca stancile erau extrem de fierbinti, dupa ce soarele batuse asupra lor cu putere, iar eu m-am ales cu niste mini-arsuri, pe alocuri, ca de renuntat la explorare nu a fost chip.

De curand, am auzit chiar de la fetele care se dedica cu multa munca si pasiune brandului Mineralium Dead Sea ca au declarat luna august – Luna plimbarilor pe plaja. Suna bine, mi-am spus! Dar despre ce este vorba mai exact? Mi-au spus ca pentru orice comanda efectuata pe site-ul www.mineralium.ro intre 1 August – 15 Septembrie 2014, primesti cadou o crema de picioare intensiv hidratanta cu minerale de la Marea Moarta. Iti dai seama ca in secunda doi mi-a venit in minte patania de mai sus si mi-am dat seama cat de utila mi-ar fi fost aceasta crema cu ceva timp in urma. De ce este minunata si de nelipsit din trusa de vacanta? Conține o concentrație mare de vitamine, antioxidanți și extract de mușetel, care asigura pielii un strat protector, restabilește nivelul de hidratare și hraneste pielea asigurand un aspect proaspat si sanatos. In plus, nu conține parabeni sau alergeni.

Vacanta frumoasa si la cat mai multe plimbari pe plaja!

mineralium