marilyn

Anul acesta se implinesc 80 de ani de cand Max Factor Jr. a deschis usile studioului sau de make-up caruia i-au trecut pragul multe dive de la Hollywood din acea vreme. Cele patru camere ale acestuia erau special decorate pentru a scoate in evidenta frumusetea femeilor in functie de culoarea parului (Camera pentru blonde, Camera pentru roscate, Camera pentru brunete si Camera pentru satene).

Una dintre cele mai populare vedete care a avut parte de o transformare uluitoare a fost Marilyn Monroe (Norma Jeane). Nu poti sa-i pronunti numele si sa nu te gandesti la par blond platinat, pleoape subliniate cu eyeliner, ten de portelan si buze rosii, senzuale. Look-ul glam al lui Marilyn a fost si este admirat de femei din intreaga lume, iar pentru a celebra magia transformarii si acea nota glam, incepand cu aceasta luna a fost desemnata ambasadoarea brandului Max Factor.

Si pentru ca e inceput de an,  Max Factor te provoaca la schimbare. In curand, vei putea descoperi #GlamJan, o incurajare a femeilor din toata lumea de a incerca un machiaj spectaculos si indraznet. Mai multe detalii curand…