deschidere

Daca te numeri printre cei care nu fumeaza si adora pizza, afla ca restaurantul Dominium Obor din Calea Mosilor este alegerea perfecta.

Cu cateva luni in urma, reprezentantii companiei au realizat un sondaj de opinie printre clienti, cu privire la transformarea uneia dintre pizzeriile Dominium in locatie pentru nefumatori. Se pare ca trei sferturi dintre acestia au validat propunerea de a redescoperi savoarea originala a mancarurilor si a bauturilor, astfel luand nastere campania “OborNefumator”.

Acestei campanii i s-a alaturat si Petru Buiuca, primul Masterchef al Romaniei, care a fost si gazda evenimentului care a avut loc luna trecuta. Sub bagheta lui magica, cele trei grupe de invitati au dat frau imaginatiei si au preparat pizza si salate care, anul acesta, vor urma sa intre in meniul Dominium.

„Mancarea este mai gustoasa si atmosfera mai sanatoasa intr-un restaurant de nefumatori. Cei mai buni sauciers ai lumii sunt nefumatori, iar fumul de tigara si mancarea nu isi fac drum niciodată la masa lor. Aerul incarcat altereaza experienta culinara.“