1

Bvlgari inaugureaza un nou capitol dedicat colectiei de parfumuri Omnia – Omnia Paraiba. De data aceasta, parfumierul Alberto Morillas te invita sa descoperi un amestec in care florile si fuctele aurii se intrepatrund si se ascund intr-un ambalaj pretios avand culoarea turmalinului Paraiba.

Poate te intrebi de ce a fost ales turmalinul ca sursa de inspiratie…ei bine, am aflat ca este o piatra pretioasa rara, descoperita in 1987, in regiunea de nord-est a Braziliei, o “diva absoluta” intre pietre. Este considerat talismanul muzicienilor, avand credinta ca protejeaza corzile vocale. De asemenea, este o piatra a intuitiei, a comunicarii orale si scrise, care radiaza feminitate, bucuria de a trai si armonie, exact ceea ce transmite si noua creatie olfactiva.

Parfumul se deschide cu note vibrante de portocala amara Curacao si maracuja si continua dezvaluind adieri pretioase de gardenie braziliana si floarea pasiunii. La final, eleganta vetiverului, cu elementele sale lemnoase si hipnotice, se amesteca cu accentele pudrate, absolut delicioase, ale semintelor de cacao, creand o armonie perfecta.

2