deschidere

De curand, in magazinul Douglas din Baneasa Shopping City, a avut loc lansarea unui nou brand exclusivist de parfumerie si skincare – Eisenberg. Creatorul brandului, Jose Eisenberg, s-a nascut pe teritoriul Romaniei si, desi a lucrat in industria modei, in Florenta, unde a pus bazele unui atelier si ale unei fabrici, in 1985 s-a hotarat sa creeze propria marca de ingrijire a pielii.

Dupa 15 ani de cercetare, a creat formula Trio-Moleculara, patentata la nivel mondial, pe care a folosit-o in toate produsele sale si care se remarca prin efectele sale de regenerare, energizare si oxigenare a pielii, potentand actiunea ingredientelor active din formula produsului. Portofoliul Eisenberg contine pe langa produse ingrijire a pielii, pentru femei si barbati, produse de machiaj si parfumerie.

Fiind atrasa de zona parfumeriei, am fost foarte curioasa sa testez cele 15 arome din colectia “L’Art du Parfum” dintre care cinci sunt dedicate domnilor. Pentru a reda senzualiatea si frumusetea fiecarei esente, Eisenberg a colaborat cu artistul contemporan Juarez Machado, ale carui picturi le-am descoperit cu placere pe fiecare cutie in parte. Pe mine m-a inspirat “I’Am”, un parfum gurmand cu accente de zmeura, magnolie, piper negru, ambra si lemn de santal.

1