deschidere

Incepand cu anul acesta, de la 1 februarie, produsele de parfumerie, makeup si ingrijire a tenului si corpului marca Chanel pot fi testate si cumparate din primul magazin exclusivist deschis in Baneasa Shopping City.

Pe langa produsele de parfumerie pe care le cunosti deja, aici vei descoperi linia de parfumerie Les Exclusifs de Chanel care contine 15 parfumuri speciale, fiecare dintre ele cu povestea sa. Printre acestea se numara si cea mai recenta lansare – Misia, creata de Olivier Polge, parfumierul casei Chanel, in colaborare cu Fragrance Laboratory, ca un tribut adus prietenei lui  Coco Chanel, Misia Sert. Aroma sa distinsa dezvaluie note feminine de trandafir de mai si violete care se intrepatrund fin cu accente de piele.

1

Eu le-am testat pe toate si sunt cu adevarat “wow”, iar cel de care m-am atasat este “Bel Respiro” care evoca inca o data arta lui Gabrielle de a mentine lucrurile simple. Este un amestec proaspat de iarba parca stropita de roua si frunze pisate marunt, o incantare pentru  simturi, mai ales in perioada calda a anului.

2

3

Mai mult, in zonele cu produse de machiaj si ingrijirea tenului si corpului vei putea beneficia de servicii de consiliere personalizate prin intermediul unuia dintre cei trei beauty advisers Chanel sau ale makeup artistului. Te poti convinge facand o vizita intre ore 10:00 si 22:00, de luni pana duminica.

4