8-jew

Dupa cateva ore in care ploaia si-a facut de cap, caldura si zapuseala din timpul zilei au fost alungate, iar seara a continuat sub stralucirea diamantelor la deschiderea Casei de bijuterii 8 Jewellery, in The Grand Avenue – JW Marriott.

Activand de peste 20 de ani pe piata din Germania, 8 Jewellery mi-a incantat privirea cu o selectie de piese rafinate, din aur de 18 k, cu diamante si pietre pretioase, ale unor branduri-cult cu traditie in industria bijuteriilor de lux, precum Crivelli Gioielli si Damaso Martinez, dar si cu propria colectie de bijuterii care se remarca printr-un design modern si elegant.

Montura, forma, elementele inovative si aranjarea intr-o anumita forma a diamantelor, fac ca bijuteriile 8 Jewellery sa concureze cu cele mai prestigioase case de bijuterii din lume. Bratarile fine Tenis, in degradee, cu smaralde si diamante, inelele cu briliante si cerceii solitaire sunt doar cateva dintre piesele-cheie cu care te poti rasfata.

Nu in ultimul rand, am fost atrasa de design-ul “all black” al boutique-ului care poarta semnatura artistului Gunter Neunzig, un reputat si apreciat designer de interior din Germania, a carui creatie, respectiv casa in care locuieste, a reusit sa primeasca recunoasterea specialistilor din domeniu, odata cu pozitionarea ei in topul celor mai inedite 10 case din Europa.