800x500-px

Astazi mi-am propus sa te tentez cu noua aroma Narciso Rodriguez – Narciso, apa de toaleta (o vei putea gasi in magazine incepand cu 1 iunie). Noua aroma reprezinta un nou capitol in arta seductiei care a inceput cu Narciso, apa de parfum.

La inceput, vei simti notele de bujor alb care se contopesc cu cele de trandafir bulgaresc – un buchet floral ametitor, care transforma semnatura de mosc intr-o inima cristalina si totusi senzuala. Pe final, efectul hipnotizant este dat de acorduri voluptoase de lemn (cedrul alb si negru si vetiver), de care te vei indragosti iremediabil. „Ambele arome Narciso imbratiseaza extremele seductiei, insa in moduri diferite. Cu apa de toaleta, ideea a fost sa exploram mai departe natura vioaie a atractiei“ , spune Narciso Rodriguez.

Narciso, apa de toaleta, poate fi al tau daca dai Like&Share public postarii CONCURSULUI  pe Facebook si raspunzi la intrebarea: „Care sunt florile tale preferate?“ (pe blog sau Facebook). Poti face asta in perioada 10-17 mai, iar castigatoarea  va fi aleasa prin intermediul random.org si anuntata pe 18 mai. Mult succes!