800x500-px

Vara aceasta, Casa Dior mizeaza pe culori vii, care se transforma sub efectele magice ale luminii solare, iar asta se poate observa cu usurinta dupa ce vei arunca cateva priviri colectiei de machiaj Tie Dye.

Pentru inceput, mi-a atras privirea iconica paleta de farduri 5 Couleurs – un amestec de nuante de bronz, nisipiu si tonuri de albastru, perfecta pentru vacanta la malul marii. Pentru intensificarea machiajului ochilor, Diorshow Khôl cu accente metalice de albastru intens si argintiu sunt doua optiuni de nerefuzat… bineinteles, urmate de doua tuse de mascara Diorshow Iconic Overcurl Waterproof.

fard

Pentru a-ti sculpta pometii, poti sa incerci cele doua blush-uri Nude Tan, in patru nuante care fuzioneaza, lasand in urma acel efect „sun-kissed“. Bonus, le poti folosi ca accente fine pe frunte si nas.

blush

Buzele iti vor fi rasfatate cu noile rujuri Dior Addict Tie Dye in doua nuante care se combina perfect. Iar pentru un plus de volum si stralucire, poti folosi Lip Maximizer.

ruj

Un machiaj perfect trebuie sa fie in tandem cu o manichiura impecabila pe care o poti obtine testand cele 3 nuante Dior Vernis. Nu uita sa folosesti o baza inainte de lacul de unghii si topcoat peste culoare, pentru a-i oferi o rezistenta mai mare.

lacuri