deschidere

Daca te gandesti la albastru, poate ca in prima faza iti vin in minte cerul, marea sau ochii unei persoane dragi. La toate acestea poti adauga si noua colectie de machiaj marca Chanel – Blue Rhythm de Chanel, un mix de tonuri de albastru soft si elegante, cu  o interpretare electrizanta.

Faimoasa caseta Les 4 Ombres, cu pigmenti perlati, poate fi regasita in doua nuante: Tisse Jazz  si Tisse Smoky. Prima dintre ele combina tonuri de turcoaz, albastru intens, negru si alb perlat, iar cea de-a doua este un mix seducator de alb, negru si gri.

fard-1

fard-2

 

De asemenea, fardul mono, Ombre Essentielle, are doua nuante noi:  Swing, un albastru care se transforma sub magia luminii, si  Midnight, un gri inchis, mat.

mono-1

mono-2

Completeaza-ti machiajul jucandu-te cu linii grafice, la baza genelor, pe care le poti face cu Stylo Yeux Waterproof, in nuanta Perle de Lune, sau cu eyelinerul Ligne Graphique, intr-o nuanta indigo metalizat (Dream Blue).

eyeliner

Nu in ultimul rand, genele se pot bucura de volum si curbare cu cele doua nuante de mascara Le Volume: Ultra-Noir si Blue Night. Mai mult, poti sa le oferi acel  “final touch” cu Cils Scintillants, in nuanta Jazzy Blue, o mascara turcoaz, irezistibila, pe care o poti aplica pe varful genelor.

mascara-1

mascara-2

Secretul buzelor voluptoase? Gloss Volume. Formula sa contine extract de piper roz care stimuleaza microcirculatia si confera volum buzelor, uleiuri emoliente pentru hidratare si vitamina E. Un simplu gest si buzele capata un efect de oglida instantant.

gloss

Blue and nothing but blue… si cand vorbim despre unghii. Ce ai alege intre cele doua nuante de albastru ale lacului de unghii Le Vernis -Fortissimo, un albastru intens, irizat, si Vibrato, un albastru vibrant? Pe ambele, desigur.

lac-de-unghii