sw

Te-ai pregatit? Mult asteptatul festival Summer Well, prezentat de Orange, pe 9 si 10 august la Domeniul Stirbey din Buftea se apropie cu pasi rapizi. Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla la festival (harta locatiei, informatii despre transport, detalii despre program si despre zonele de interes) poti descarca aplicatia Summer Well, disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android.

Printre surprizele pregatite participantilor de catre Orange se numara si ocazia de a testa tehnologia Beacon prin participarea la un treasure hunt. Pentru a reusi sa activezi toate cele 6 badge-uri din cadrul jocului trebuie doar sa descarci aplicatia Summer Well si sa activezi functia Bluetooth. In plus, daca vei vizita caravana Orange 4G discovery tour poti juca fotbal virtual impreuna cu trecatorii din zona Orange aflata in pasajul Universitatii din Bucuresti. Acest lucru este posibil datorita reţelei 4G si tehnologiei Kinect folosite. Iar daca te pricepi la cantat, te poti inregistra in studioul aflat in interiorul cortului. In plus, daca vei trece pe la 4G Discovery Tour vei primi un voucher cu reducere de 50 de euro pentru dispozitivele 4G si poti intra intr-un concurs a carei miza este un smartphone. De asemenea, poti testa cele mai noi smartphone-uri, servicii si aplicatii pentru care tehnologia 4G ofera o experienta de utilizare cu mult imbunatatita. Si nu in ultimul rand, ii poti cunoaste pe realizatorii aplicatiei Lifebox. Aceasta a castigat premiul Best Product în cadrul Innovation Labs 2.0, te ajuta sa strangi foarte usor pozele preferate intr-un album privat, este gratuita si poate fi descarcata din App Store, fiind disponibila momentan doar pentru iOS.

Abonamentele Summer Well sunt inca disponibile si pot fi achizitionate din orice Orange shop, precum si online de pe www.easytickets.ro.

Pretul unui abonament pentru ambele zile ale festivalului este de 199 lei, iar în zilele de festival (9 şi 10 august) abonamentele vor putea fi cumparate doar de la intrarea in Domeniul Ştirbey.

Intrarea se va face de la ora 15.00, in ambele zile de festival.

Mai multe detalii gasesti pe pagina oficiala a festivalului, www.summerwell.ro.