campanie-vichy-f-de-ten

Sa ai un ten perfect, cred ca este o provocare destul de serioasa in vremurile noastre. Pe langa pasii de ingrijire, deja bine cunoscuti, este foarte important sa alegi un fond de ten potrivit. Pentru ca am un ten mixt, foarte sensibil, care se deshidrateaza destul de usor, prefer formule cremoase, cu efect de iluminare, iar vara ma imprietenesc cu variantele BB Cream.

De curand, am incercat fondul de ten iluminator, crema, Teint Ideal, de la Vichy si am fost placut surprinsa. Pe langa complexul corector si vitaminele C si E, fondul de ten este imbogatit cu apa termala Vichy, nu contine parabeni si este hipoalergenic. Mie imi place sa-l aplic cu ajutorul degetelor, exact ca pe o crema, dar e de retinut ca aceasta modalitate reduce efectul de acoperire pe care il poti obtine cu pensula sau buretelul.

teint-ideal-vichy

Pe acesta si pe celelalte fonduri de ten de la Vichy (Dermablend, Teint Ideal fluid, Normaderm Teint, Liftactiv Flexiteint) le poti gasi in farmacii si, in aceasta primavara, la achizitionarea unuia dintre ele, vei primi cadou un pouch auriu.