selah-ok

Daca veti auzi melodia „This world“, a lui Selah Sue, poate ca prima reactie va fi sa spui ca ti se pare cunoscuta… si poate chiar asa este. Eu am auzit-o pentru prima data in reclama cu vampiri, de la Kinder Bueno, cu ceva ani in urma. Chiar m-am bucurat sa aud ca vine la Bucuresti, pe 13 mai, la Arenele Romane, in turneul de promovare a celui de-al doilea album al sau – „Reason“.

Mai mult, „Reason“ a primit Discul de Aur în Belgia, tara natala a artistei. Este un album plin de energie si emotie, care imbina accente din electro-soul, trip-hop si house.  „Tot ce fac se bazeaza pe instinct, nu sunt experta, dar pot auzi o melodie o singura data si o pot reproduce cu toate nuantele si artificiile chiar si dupa 20 de ani“, spune artista.

Concertul este organizat de Events, iar biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). De asemenea, biletele pot fi cumparate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Str. Polona, Nr. 15.

Pret: 120 lei sau 150 lei in Golden Ring.

Pret la intrare: 140 lei sau 170 de lei in Golden Ring.