la-mer

Mult dorita Creme de la Mer a ajuns si in Romania. Dupa 12 ani şi 6000 de experimente, Dr. Max Huber a reusit sa atinga pragul de perfectiune printr-un proces intens de fermentatie, fiind printre cele mai bine pastrate secrete din industria de frumusete. Toate produsele La Mer contin Miracle Broth™, un mix de ingrediente marine, printre care ierburile de mare, care impreuna cu alte substante din compozitie se transforma dupa 3-4 luni de bio-fermentatie intr-o sursa de energie care contribuie la regenerarea pielii. Iar pentru a intensifica la maxim beneficiile pentru piele, Dr. Max Huber a expus Miracle Broth™ pulsaţiilor sunetelor si energiei luminoase in timpul procesului de fermentare. Rezultatul? Nivelul de energie al pielii creste, oferindu-i stralucire si un aspect mult mai sanatos.

Daca nu te-ai covins, inca, iata si cateva secrete din “culise”:

• Ierburile de mare, care sunt structura de baza a Miracle Broth™, sunt recoltate si transportate pe gheata pana la laboratoarele Dr. Max Huber Laboratories, pentru a mentine integritatea si activitatea plantelor.

• Pentru extractul anti-oxidant de ceai de lime, lamaile sunt curatate de mana pentru a extrage toate beneficiile citricelor.

• Fiecare borcan de Creme de la Mer este incarcat manual la exact opt ore dupa producerea cremei, la temperatura camerei sub control constant. Aceasta metoda intensiva conserva ingredientele cremei in formula sa hidratanta emulsificatoare.

• Numai partea superioara a ierburilor de mare este recoltata si folosita pentru Miracle Broth™, lasand plantele si ecosistemul sa se dezvolte natural.

Produsele La Mer sunt disponibile in exclusivitate in magazinul Sephora Baneasa.