Kiehl

Pe 3 aprilie, a avut loc deschiderea primului magazin Kiehl’s Since 1851 din Romania, in Afi Palace Cotroceni, Bucuresti. Faimosul magazin din New York, cunoscut in lumea intreaga pentru produsele de ingrijire a pielii si parului, si-a propus sa te cucereasca inca de la prima testare, mergand pe principiul „testeaza inainte sa cumperi”. In plus, mai poti beneficia de garantia de a primi banii inapoi si de politica de a returna produsele fara sa-ti faci griji.

„La Kiehl’s, credem in eficienta formulelor noastre si in devotamentul nostru de a oferi clientilor regimuri adaptate necesitatilor lor specifice. Programul nostru generos de mostre reflecta mostenirea noastra farmaceutica indelungata – si a stabilit demult stacheta din industrie. Misiunea noastra este de a deservi necesitatile individuale ale clientilor nostri, iar aceste initiative au rezistat testul timpului, de-a lungul deceniilor de activitate,” spune Cheryl Vitali, Directorul General Global al Kiehl’s.

Dupa ce am cercetat cu atentie fiecare coltisor al magazinului care combina estetica farmaciei de tip colonial cu elemente moderne, care fac referire la radacinile new-yorkeze ale companiei (cartierul East Village), am facut cateva fotografii si, apoi, am inceput sa descopar cu adevarat produsele. Curiozitatea mi-a fost „premiata“ cu cateva mostre pe care o sa le incerc in curand. Te provoc si pe tine sa mergi la Kiehl’s Since 1851si sa scrii, mai jos, impresiile tale.